Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Aşırı Yağışlardan Ellek Çok Etkilendi

06 April 2015 22:24 Kategori Ellek Dün ve Bugün
Derelerin Islahı Şart

Düziçi bölgesinde yağan yağmurlar bir çok alanda su taşkınlarına neden oldu. Özelikle Ellek Kasabası, bu yağışlardan en çok etkilenen yer oldu. 

Düziçi bölgesindeki bütün derelerin ıslah edilmesi su taşkınlarını önlerken Ellek kasabası bu zor durumun önüne geçemedi. Bölgede tek ıslah edilmeyen derelerin Ellek kasabasında olduğunu daha önceki haberlerimizde dile getirmiştik.

 Ellek belediye başkanı Recep Soy'un gayretleri sonucunda bu proje dikkate alınarak imzalanmıştı. İleri aşamalarda bu projenin yapımına başlanacağını belirten Belediye Başkanı Recep Soy; "Umarım tez zamanda yapımına başlanarak bölgemiz rahat bir nefes alır. Bu yağan yağışlarda bu projenin gerekliliğini bir kat daha anladık. Tek tesellimiz ise; bu yağışlardan çok fazla zarar görmememiz oldu" dedi.

Son Guncelleme: 06 Nisan 2015 22:24
  • Ziyaret: 6639
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.