Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz: Bahçe'yi, Bahçelilerle yönetme sözümüzü tutuyoruz

27 October 2016 21:32 Kategori Yarbaşı-Bahçe

En Kolay Yoldan Çözüm

Hizmet kalitesini teknolojik gelişmelerle destekleyen BahçeBelediyesi, vatandaşlardan gelen talep ve öneriler ile tespit edilen sorunları artık WhatsApp İletişim Hattı üzerinden, daha hızlı ve pratik olarak yanıtlayacak. Bu uygulama için hazırlanan 054486120 09 numarasını akıllı telefonlarına kaydeden vatandaşlar, belediye ile ilgili her öneri ve talebi, fotoğraf ya da sorunu konum alanı ile birlikte anında ve en kolay yoldan yetkililere iletebilecek.

Anında Geri Dönüş Sağlanacak

Bahçe Belediyesi ekipleritarafından değerlendirmeye alınacak olan iletiler, ilgili müdürlüklerle paylaşılarak en kısa sürede çözüme kavuşturulacak ve mesaj sahibine geri dönüş yapılacak. O an için belediyeye gelme imkanı bulunmayan Bahçeliler, WhatsApp İletişim Hattı sayesinde, istediği tüm bilgilere en kısa sürede ulaşma şansı yakalayacak. Uygulamanın amacı dışında veya hakaret içerikli kullanılması halinde yasal haklar saklı tutulacak.

"Halkın Belediyesi” Sözümüzü Tutuyoruz”

BahçeBelediye Başkanı İbrahim Baz"Bahçe’yi, Bahçelilerleyönetme sözümüzü tutmak ve Halkın Belediyesi’ni yaratmak için kendimizi her geçen gün geliştiriyor, teknolojik kolaylıklarla çalışmalarımızı destekliyoruz. Vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için kullanıma açtığımız WhatsApp İletişim Hattı sayesinde, hem yurttaşlarımızla daha kolay iletişim kuracağız hem de talep ve önerileri en kolay yoldan çözüme kavuşturacağız” dedi.


Son Guncelleme: 27 Ekim 2016 21:32
  • Ziyaret: 5634
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.