Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bahçe Belediye Başkanından Örnek bir hizmet

22 October 2016 09:48 Kategori Yarbaşı-Bahçe
Vatandaşların sorunlarına daha hızlı çözüm olabilmek ve taleplerin daha hızlı işleme alınması için "Kolay İletişim” projesi hayata geçiriliyor…

Bahçe Belediyesi yeni projesi ile vatandaşların Başkanla birebir görüşmelerine, sorunlarını, taleplerini zahmetsizce iletebilmelerine kolaylık sağlıyor."Kolay İletişim” adı altında hazırlanan uygulamanın alt yapısı şuanda test aşamasında olup eksiklerin ve onarmaların giderilmesiyle Bahçeli vatandaşların hizmetine sunulacaktır. Günümüzde en çok kullanılan tablet bilgisayarlar ve telefonlar ile artık herkes belediye ile iletişimini çok daha kolay sağlayacaktır.

Peki bu "Kolay İletişim” paketinde neler var ?

Kolay İletişim Paketinde "Direkt Başkan’a Mesaj, Başkan ile Randevu, Bir Projem Var, Şikayet Öneri ve Talep…bölümleri mevcuttur. Bu uygulamada aynı zamanda şikayetlerinizi ve taleplerinizi takip edebilecek işlemlerinizin ne aşamada olduğunu hızlı birşekilde öğrenebilceksiniz.

Kaynak: Haberbahce.com
Son Guncelleme: 22 Ekim 2016 09:48
  • Ziyaret: 4881
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.