Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bahçe Belediyesi Dere Kenarları düzenleme çalışmaları devam ediyor

17 September 2016 15:15 Kategori Yarbaşı-Bahçe
Osmaniye'ye bağlı Baçe İlçesinde bulunan ve daha önce pasif bir alan görüntüsü sergileyen dere ve kanal kenarları düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Bahçe Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyet Mahallesi, İstiklal Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde kalan dere kenarındaki yürüme yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan İbrahim Baz, amaçlarının 7’den 70’e herkesin güvenilir ortamda yürüyüş ve spor yapabilecekleri zeminler oluşturmak olduğunu söyledi.

Atıl haldeki bu alanları aydınlatma direkleri, fitness aletleri, yürüme parkurları ve peyzaj çalışması ile bütünleştireceklerini belirten Baz, böylece ilçemize hem görsel bir zenginlik kazandıracaklarını hem de olası tehlikelere karşı önlem alacaklarını kaydetti.

Başkan Baz; Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla vatandaşlarımız ferah bir istikamette sağlıklı yaşam için yürüyüşlerini yapabileceklerdir” dedi.

Son Guncelleme: 17 Eylul 2016 15:15
  • Ziyaret: 4526
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.