Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bahçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ'a veda yemeği verildi

16 December 2016 13:46 Kategori Yarbaşı-Bahçe
İlçemiz Kaymakamı Sayın Mehmet Alper ÇIĞ’ın Kayseri İli Yahyalı İlçe Kaymakamı olarak atanması dolayısıyla 12 Aralık 2016 Pazartesi günü Aydın Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine İlçemiz Kaymakamı Sayın Mehmet Alper ÇIĞ, Cumhuriyet Savcısı Eren KIRAÇ, Hakim Burcu YAMAN ve Mehmet KAHYAOĞLU, Kurum Müdürleri ve Memurları, İl Genel Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri, Köy ve Mahalle Muhtarları katıldı.

 
Veda Yemeği Programında Bahçe Muhtarlar Derneği Başkanı ve Aşağıarıcaklı Köyü Muhtarı Mehmet AYDIN söz alarak, İlçemiz Kaymakamına bugüne kadar İlçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

 
Daha sonra söz alan İlçemiz Kaymakamı Sayın Mehmet Alper ÇIĞ, Bahçe İlçesinde yapmış olduğu yaklaşık 2.5 yıl süre içerisinde özellikle eğitim, tarım, sosyal yardımlaşma ve yayla turizmine büyük önem verdiğini belirterek bu alanlarda yarım kalan projelerin tamamlanması dileğinde bulundu.

 
Görev yaptığı süre içerisinde kendi mesai arkadaşlarına il genel meclis üyelerine, köy ve mahalle muhtarlarına, sivil toplum örgütlerine özellikle kadirşinas Bahçe Halkına sonsuz teşekkür ederek herkese ‘Allaha ısmarladık’ dedi. Daha sonra sunulan plaketlerin ardından veda yemeği programı sona erdi.

Kaynak:Haberbahce.com
Son Guncelleme: 16 Aralik 2016 13:46
  • Ziyaret: 8803
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.