Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bakan Yıldız, Bahçe'de iftar programına katıldı

20 July 2014 17:19 Kategori Yarbaşı-Bahçe
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde partilileriyle iftarda buluştu.

İftardan sonra partililere seslenen Bakan Yıldız, cumhurbaşkanlığı seçimi için destek istedi. Müslümanların birbirlerine dayanmak ve güvenmek zorunda olduğunu, birbirini sevmesi gerektiğini ve birbirini sevmenin imanın alameti olduğunu belirten Bakan Yıldız, hukuk vurgusu yaparak gayrimüslimlerin de savunucusu olduklarını söyledi. Bakan Yıldız, "Hak haktır, hukuk hukuktur, uygulanacak ötesi berisi olmaz, şucusu bucusu da olmaz o yüzden adalet hepimize lazım" dedi.

Bakan Yıldız, "Bir ülkenin enerji ve tabii kaynaklar bakanını 2 buçuk yıl resmi olarak dinlemişler, bizim gizli görüşmelerimiz var, ülkeyle alakalı gündemlerimiz var. Bunların devlet sırrı olan yanları var. Neyi arıyorsun? Bizler gücünü şeffaflıktan alan ve dürüstçe gayretleri olan insanlarız" diye konuştu. "Dinlemelerle ilgili mahkemeye başvurdunuz mu, netice ne oldu?" sorusuna muhatap olan Yıldız, hazırlıkların devam ettiğini belirtti. Yıldız, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Hz. Peygamber ile ilgili yorumunun sorulmasına ise, "Muhatabına sorun" diye cevap verdi.
Son Guncelleme: 20 Temmuz 2014 17:19
  • Ziyaret: 5637
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.