Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Başarının sırrı dürüstlüktedir

26 May 2015 17:46 Kategori Ellek Dün ve Bugün


Osmaniye’nin Düziçi İlçesi’ne bağlı Ellek kasabası bir ilçe görünümüyle beğeni topluyor. İlçe görünümünde olan kasabada hemen hemen her iş kolu mevcut. Kasaba’da pencere sisteminde birçok marka bulunuyor. Bunların içinde hızlıca değeri artar ve kasabalılardan büyük ilgi gören Yıldızpen, sektöre hızlı bir giriş yaptı.


Pencere Sistemlerin’de kasabanın önemli bir markası haline gelen Yıldızpen. Kasabada tercih edilen markalar arasında yerini aldı. Marka sahibi Arif Yıldız, Ellek Kasabası’nda açtıkları Yıldızpen markasının bu kadar büyüyebileceğini tahmin etmediklerini, beklentilerinin üzerinde bir talep olduğunu söyledi. Çalışmaları hakkında Ellek Haber’e açıklamalarda bulunan işletme sahibi Arif Yıldız şunları söyledi; "Bu sektörde bu kadar tercih edileceğimiz aklımdan geçmezdi. Kasabamızda bu işi yapan birçok işletme var. Ama biz bunlar arasında hızla büyümeye başladık”


Yıldız, pencere sistemlerinde kasabada önemli bir konumda olan Yıldızpen markasının tercih edilmesini şu sözlerle açıkladı. "Yaptığımız işlerde kaliteden ödün vermeden her zaman müşterinin yanında yer aldık. Hemen hemen bütün bölgeye hitap ediyoruz. Düziçi ilçesi köylerinin hepsine iş yapma imkanı buldum. Yaklaşık 27 köye iş yaptım. Yapmaya da devam ediyoruz. Kasabamızda bizim kadar geniş alanda iş yapan başka işletmeler bulunduğunu zannetmiyorum. Bizim iş potansiyelimiz bu gün için mükemmel bir seviyede seyretmektedir. Bu başarıyı yakalamamızda en etkili olay; Güvenirliğimiz, dürüstlüğümüz ve kaliteli iş yapmamızda saklı olduğunu söylemek isterim.


Kasaba’da yeni kurulan Ellek Haber TV ile ilgili de görüş belirten Arif Yılmaz, Ellek Haber Tv’nin kasabaları için çok güzel bir hizmet olduğunu ifade ederek şunları söyledi.” Nerede görülmüş bir kasabanın TV yayını yaptığı. Şaşılacak bir şey bu. İnanıyorum ki; Kasabamız için çok güzel bir gelişmedir. Herkes hayranlıkla bu gelişmeyi takip edecektir. Bizim iş gücümüze de etkisinin olacağı kanısındayım. Yayın hayatında başarılar diliyorum"




Son Guncelleme: 26 Mayis 2015 17:46
  • Ziyaret: 7050
  • (Suanki Oy 3.3/5 Yildiz) Toplam Oy: 6
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.