Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Başkan Recep Soy'un uzun uğraşı sonucu çözüldü

23 August 2016 09:50 Kategori Politika

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Ellek kasabasında, yıllardır süre gelen gece saat 12:00 sularından itibaren kesilen kasabanın suyunun, ilk defa başkan Recep soy tarafından çözüme kavuşturuldu. Kasabanı suyu yirmi dört saat Ellekli vatandaşlara hizmet vermeye başlaması vatandaşları çok sevindirdi.

Ellek kasabası önceki belediye başkanları tarafından bir çok defa çözüme kavuşturmaya çalışsalar da bazı purosüdür veya imkansızlık ya da yeterli koşulların olmamasından dolayı bir türlü hizmete ve çözüme ulaşılamadı.

Günümüzün daha kolay imkan ve yönetimlerini de kullanarak bölgenin su sorununu çözme şansına şu andaki belediye başkanına nasip olmuştur diyen bölge vatandaşları, belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söylediler.


Son Guncelleme: 23 Agustos 2016 09:50
  • Ziyaret: 9840
  • (Suanki Oy 4.3/5 Yildiz) Toplam Oy: 3
  • 0 2
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.