Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Başkan Verdiği Sözleri Bir Bir Yerine Getiriyor

15 August 2015 18:44 Kategori Politika
Atalan Belediyesi yol genişletme çalışmalarından sonra yolun çağın gereğine göre yapılması husunda büyük bir çalışma başlatmıştı. Bu çalışmaların her anını "Düziçi Times" muhabiri sitesine taşıyarak vatandaşları bilinçlendirdi. Bu çalışmanın son halkası olan yolun beton asfalt ile yapılmasını da görüntüledi.

 Çalışmalar hakkında "Düziçi Times"'e açıklama yapan Atalan Belediye Başkanı Süleyman Yıldırım şunları söyledi;" Biz vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Beş, on yıllık bir yol yapmıyoruz....Uzun yıllar belde halkına hizmet veren bir yol yapma yarışına girdik ve bunu da başardık. Şöyle yapılan yolla bir baktığımız da hiç bir belde de görülmeyen bir yol yaptık. 15 mt genişliğinde ve üç şeritli bir yol. 

Bütün vatandaşlarımızdan yol ile ilgili olarak tebrikler alıyorum. Bu yolun yapımının arkasından dere üzerindeki dar köprülerde derelerin ıslahı projesi ile genişletme olacak. Kanalizasyon projesi de uygulanmaya geçildiği takdirde beldemizde vatandaşlarımızı rahatsız eden herhangi bir sorun kalmayacağını söyleyebilirim. Bu konuda bize desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza ve bu projelerde beldemize destek veren bütün yetkililere de teşekkür ediyorum "diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 15 Agustos 2015 18:44
  • Ziyaret: 5059
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.