Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Başkanım Demiyor, İşçilerle Birlikte Çalışıyor

05 February 2015 22:40 Kategori Öne Çıkanlar
Yol Çalışmaları Halkın Takdirini Kazanıyor

Osmaniye'ye bağlı Ellek Kasabasın da, son günlerde dikkatlerini üzerine çeken önemli konuların başında gelen, Belediyenin Kasabayı şantiyeye çevirmesi değil, Belediye Başkanı Recep Soy'un belediye işçileri ile birlikte çalışması, takdirlerin yanı sıra, vatandaşların kalbine girmesine neden oluyor.

Vatandaşların bu sevgilerini görmek için, yolda çalışan işçilere, evlerinden börekler yapanı, çaylar yapanı, yemek vereni hangisini sayalım, herkes adeta canı gönülden çalışıyor. Bu takdirler karşısında da işçiler büyük bir şevk ile çalışıyor. 

Gün içindeki toplantılarını bitirir bitirmez, belediye başkanı Recep Soy, işçilerin yanına gelerek, onlarla birlikte çalışmalara katılıyor. Ayrıca, mahalle sakinleri dahi gönüllü olarak yollarda yardım etmeye çalışıyor. Yönetim ile vatandaşlar adeta kaynaşmış bir durumda bir heyecan yaşanıyor.

Öteyandan, gelen her belediye başkanı için bugüne kadar büyük problemler oluşturan yol sorunları, Ellek Belediye Başkanı Recep Soy tarafından sonuna kadar bitirileceğe benziyor. Konu hakkında kısa açıklama yapan Recep Soy; "Ana yolları bitirir bitirmez, yan tali yollara başlayacağız. Son günlerde sosyal medya da bazılarının bizim yollar yapılmadı diye dert yanmaktalar. Az sabırlı olsunlar hepsini halledeceğiz. Önemli olan birinci derecedeki problemler. Tabiki, ana yolumuz birinci derecedeen önemlidir. Bundan sonra da tali yollar başlayacak. Ayrıca, Ellekli vatandaşlar bazı suprizlerede hazır olsunlar. Ellek Kasabasını değiştirecek, bizim dönemimizi anımsatacak önemli değişiklikleri yakında görecek, ayrıca yakın bir zamanda da medya üzerinden yaptığımız hizmetler hakkında da ayrıntılı bilgileri kamuoyuna vereceğiz" dedi. 



Son Guncelleme: 05 Subat 2015 22:40
  • Ziyaret: 4261
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.