Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belde Esnafı DÜGİAD İçin Toplandı

06 February 2014 21:14 Kategori Dünya
"Ellek Haber" bugün belde içerisindeDÜGİADtarafından yapılan toplantıyı izledi. Toplantıya belde içerisinde faaliyet gösteren esnaflar katıldı.
DÜGİAD başkanı Rüstem Şen ve yardımcısı esnafları bilgilendirmek için konuşmalar yaptılar. DÜGİAD ve TUSKON'nun amaçlarını açıklayarak vatandaşlarımıza ne gibi getirisi olacağı hakkında bilgi verildi. TUSKON iş yapanları bir araya getiren, üretilen ürünleri dünyaya tanıtan ve pazarlayan, işletmecileri koruyan ve kollayan, esnafları bilinçlendiren bir kurum olduğunu açıklandı.Büyümek için mutlaka TUSKON desteğini almamızın gerektiğini şart olduğu söylendi.TUSKON esnafımızın dünyaya açılan kapısı olduğu ve üyelerinin kefili olduğunu ayrıca üyelerini tanıtıp kollamak ile mükellef olduğu açıklandı.


Son Guncelleme: 06 Subat 2014 21:14
  • Ziyaret: 5187
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.