Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Beldenin Büyük Bir Sorunu Nihayet Son Buluyor...

26 October 2014 14:20 Kategori Sokağın Nabzı
Beldenin Büyük Bir Sorunu Nihayet Son Buluyor...

"Ellek Haber" muhabiri Ellek beldesinde yapımı bitme noktasına gelenYeşildemirler Mahallesindeki yolun tamamlanma anını sitesine taşıdı.Vatandaşların yoğun bir şekilde ilgi gösterdiği parke yol yapımının bitme anında herkes bir taş parçası koymak için birbirleriyle yarıştı.

Bu yolun bugün tamamlanmasını isteyen Ellek Belediye Başkanı Recep Soy, çalışmaları belediye ekibinin başında izledi. Geç saatlere kadar çalışan işçi arkadaşlar akşam saat 19 kadar çalışarak yolu tamamladı. Belediye başkanı Recep Soy " Ellek Haber"e şu açıklamayı yaptı; "Bu yol beldemizin en işlek bölgesi olduğu için bir an önce yapmak istedik. Bugün ekibimizin hafta tatili olmasına karşın yolun tamamlanmasını istedik. Çok şükür yolumuz tamamlandı. Beldemizde ana yolumuzun çok az bir yeri kaldı. İleri ki aşamalarda da orayı yaparak ana yolun tamamının yapılmasını sağlamış olacağız. Bütün vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.


Son Guncelleme: 26 Ekim 2014 14:20
  • Ziyaret: 5489
  • (Suanki Oy 1.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.