Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belediye Başkanı İmkanları Zorluyor

24 December 2014 22:06 Kategori Sokağın Nabzı
İmkanlar Ölçüsünde Ancak Böyle Hizmet Yapılır

Ellek belediyesinin çalışmalarını belde halkına sorduk. Bu vatandaşlardan biri olanMehmet Soy belediyenin çalışmalarını "Ellek Haber"'e değerlendirdi. Mehmet Soy bu konu ile ilgili olarak; "Biz Ellek belediye başkanı Recep Soy'un iyi hizmet vereceğini biliyorduk. 

Umduğumuz gibi de oldu. Belediyenin çalışmaları herkes tarafından takdirle karşılanıyor. Partili partisiz herkes aynı fikirde. Recep Soy'un da hizmet yaparken oy veren veya vermeyen diye ayırt etmeden herkese eşit davrandığını biliyoruz. 

Böyle düşünmemizde bu düşünce de etkili oldu.Başkan Allah İçin hizmet yapıyor. Bizim mahallemizin olduğu yerdeki ana yola parke taşlar döşenerek yapılması bize bir kat daha mutluluk verdi. İnanıyorum ki; Ellek belediye başkanı Recep Soy eldeki imkanlara göre hizmet ediyor. İmkanı olsa, Ellek Beldesine en iyi hizmetleri vermek istemektedir" dedi.
Son Guncelleme: 24 Aralik 2014 22:06
  • Ziyaret: 4254
  • (Suanki Oy 2.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.