Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belediye Başkanı Recep Soy'dan KAMUOYUNA DUYURU

27 January 2019 01:10 Kategori Yerel Haber
Osmaniye'ye bağlı Ellek kasabasında mevcut MHP'li belediye başkanı Recep Soy, kendi sosyal medya hesabında kamuoyuna duyuru yayınladı.

Bilindiği üzere Mevcut Belediye Başkanı olarak Beldeme kendimi vakfetmek için can-ı gönülden razı olmuştum. Çıktığım bu yolda Beldemin müthiş teveccühü ile karşılaştım bu durum beni ziyadesiyle onurlandırmış, gururlandırmıştır. Çünkü biz bu Beldede yaşayan insanımızın her türlü derdiyle dertlenmiş dertlerine çare olmuşuz. Biz bu Beldenin insanıyla yaşamış, insanıyla dertlenmiş, insanıyla gururlanmışız. Biz her adımda Beldeye hizmet için adım atmışız. 

Görünen Köy Kılavuz istemez. Gönül birliği yaptığımız arkadaşlarla el ele vererek gücümüz dahilinde yapmamız gereken hizmetleri yaptık. Bizlere bu hizmetlerimizi yapmamızı sağlayan siz değerli beldem halkına çok teşekkür ederim. Beldemizi canan edip yüreğimize eş etmişiz. Bugün siz değerli Belde sakinlerine koltuk için bu yola çıkmadığımı sadece derdimin BELDE olduğunu fakat Cumhur ittifakı kapsamında Genel Merkezimiz tarafından Milliyetçi Hareket Partisinden Aday gösterilmedim.

 Cumhur İttifakı çerçevesinde kalarak herhangi bir partiden aday olmayacağımı ilan ederim. Bu yolda bizle kader birliği etmeye gönül vermiş başta ailem, akrabalarım, dostlarım ve bizi yoluna yoldaş bilen, özüne gardaş bilen çok kıymetli cefekar ve vefakar Belde Halkıma en kalbî duygularımla teşekkür ediyorum. 

Biz Cumhur Ittifakı'nın dışında hiçbir oluşumda olmayıp aday olmadık,biz her daim devletimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Bize yakışan alınan bu karara saygı göstermektir.Biz ne sadece aday olduğumuz için ELLEK’i hatırladık ne de illa bir makamımız olsun diye bu yola çıktık. Tek derdi memleket olan bizler memleketimize başka şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. 

"Koltuk sevdalısı değiliz, mindere de otururuz." Adaylık sürecinde yanımızda olan, yanımızda olamayıp dua eden, aklından "keşke çıkıp aday olsa da kazansa ‘’ diye geçiren dostlarıma, aileme, akrabalarıma, çok kıymetli Belde Halkına tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

 Adaylık bitmiştir; dostluk bakidir... Aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. 

Rabbim bu seçimi Beldemize ve Ülkemize hayırlı eylesin; Sevgi ve saygılarımla...

Son Guncelleme: 27 Ocak 2019 01:10
  • Ziyaret: 8087
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.