Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belediye Başkanına tam destek vermeye hazırız

23 February 2017 00:26 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'ye bağlı Ellek kasabası son günlerde, Ellek kasabasının ilçe olması için imza kampanyası başlattı. İmza kampanyasına önderlik eden Ellek kasabası kanaat önderlerinden Nurettin Mart 3 binin üzerinde topladığı imzaları devam etmektedir.

Ellek kasabasının imaza kampanyası yaklaşan referandum seçimlerin arefesinde meydana gelmesi siyasilere karşı avantajların artırmaktadır. Yakın bir zamanda da Türkiye genelinde belli vilayetleri ziyaret turuna başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Osmaniye'yi ziyaret etmesi, Ellek kasabasının ilçe olması için tam bir fırsata dönüşmüştür.

Ellek kasabası kanaat önderlerinden Nurettin Mart, Ellek Haber'e yapmış olduğu açıklamada; "Belediye başkanı bizden imzaları ve kasabamızın ilçe olması için hazırlanacak dosyada belediye başkanına tam olarak destek verebiliriz" dedi.

Ayrıca, resmi olarak bu işlerin plan ve projelerini belediye başkanı Ellekli vatandaşların geleceğini düşünerek hazırlamalı bizde tam desteği vermeye hazırız. Kasabamızın ilçe olması çocuklarımızın geleceği adına, bu çok önemli. Cumhurbaşkanımızın Osmaniye'yi ziyaret etmesi bu ayrıca bir avantaj. Konu ile alakalı güzel bir dosya hazırlanarak milletvekillerimizin de destekelrini alarak Reis-i Cumhurumuza sunarbiliriz" dedi.


Son Guncelleme: 23 Subat 2017 00:26
  • Ziyaret: 5304
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.