Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belediye Binası Hizmete Hazır

25 July 2014 23:03 Kategori Güncel Haberler

Ellek Hizmete Doyacak

Belediye başkanıRecep SOY'un belediye başkanı seçildiği günden bu yana Ellek kasabasına birçok hizmet sunmaya çalışmıştır. Bunlardan bir tanesi olan ellek belediyesi hizmet binasının tadilatı idi.Yoğun bir çalışmanın ardından belediye binasının içi ve dışı komple en iyi şekilde boyanarak hizmete hazır hale geldi.Vatandaşların da tebriğini alan bu hizmet ellek kasabasında ilk defa bu kadar göze hoş bir hizmet banasının olduğunu vurgulayan halk başkana teşekkürlerini sundu.Bu konuda başkan da şunları söyledi;

"Ellek kasabasında vatandaşlarımızın en iyi şekilde hizmet görmelerini elimizden geldiği kadar yapacağız.Halkımızın yol sıkıntısı, sivri sinek sıkıntısı ve en önemlisi olan su sıkıntısını elimden geldiği kadar minimum seviyeye indirmeye çalışacağımve önümüzdeki yıllarda tamamen ortadan kaldırmaya çalışacağım. Hepimizin de bildiği gibi su hayattır, su olmayınca hiç bir ihtiyacımızı karşılayamayız bunun için su sıkıntısını en kısa zaman da hallederek vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracağız."diyerek sözlerine son verdi.

Son Guncelleme: 25 Temmuz 2014 23:03
  • Ziyaret: 1918
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.