Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belediye Çarpık yerleşimlere Dur demeli!..

11 June 2013 18:56 Kategori Ellek Dün ve Bugün

Ellek beldesi giriş kısmından başlayarak en sonuna doğru bir çok yerde; kaldırım ihlalleri, yol içine girmiş yapılar, kaldırımı sökülen yerler, kaldırım üstü ot ve toprak yığınakları dikkatimizi çekmiştir.

Belediye Çarpık yerleşimlere ve işgal edilmiş kaldırımlara artık dur deme zamanının geldiğini söyleyen, Ellek’li vatandaşlar, herkes kafasına göre ev yapmamalıdır. Belli bir plan dahilinde, proje dahilinde evler yapılmalıdır” dediler.

Ayrıca konacak yokuşunda şuanda hafif kaldırım kayması gördük. Genel itibariyle belde yolları gerçekten bakımsız. Bize gelen şikayetler de büyük artış olmasın dan dolayı, Ellekhaber olarak bölgedeki durumu yetkililerin görmesi ve çözüm bulması için ve Ellek kasabasında bundan sonra, hem ileriye yönelik hem de geçmiş yerleşimler için, işin başında iken, çözüm bulunmalıdır.


Son Guncelleme: 11 Haziran 2013 18:56
  • Ziyaret: 4829
  • (Suanki Oy 4.8/5 Yildiz) Toplam Oy: 4
  • 5 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.