Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belediye Personelleri Çevre Temizliği Yapıyor

01 May 2014 21:59 Kategori Ellek Dün ve Bugün

Belediye Personellerin Çevre Temizliği Yapıyor

''Ellek Haber'' Ellek beldesinde yapılan çevre temizliğine şahit oldu. Yol kenarlarının büyük yabani otların sarması ve bazı atıkların temizliğini yapan personeller çevre kirliliğini önlemeye çalıştıklarını belirttiler. 

Yabani otların ve yol kenarında ki atıkların vatandaşın sağlık açısından önemi olduğu ve kasabamızın güzel bir görünüm kazanması için temizliğin ön planda olması gerektiğini vurgulayan personel Ahmet Siyahoğlu; hem çalışıp ekmeğimi kazanıyorum, hem de kendi doğup büyüdüğüm kasabama hizmet ediyorum sözlerini vurguladı.

Bu hizmetin daima yapılması ve halka daha güzel huzurlu bir ortam sergilemek için bana ve bize düşen görevi yapmaya bir belediye personeli olarak daima hazırız diyerekten sözüne son verdi.

 
 
Son Guncelleme: 01 Mayis 2014 21:59
  • Ziyaret: 6478
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.