Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belediye başkanı Recep Soy kasabanın ilçe dosyasını hazırlarsa yanında olacağız

23 February 2017 02:54 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'ye bağlı Ellek kasabasının elinden alınan ilçelik hakkını tekrar alması için Cumhurbaşkanının Osmaniye'ye gelmesi büyük bir avantaj Ellek için ayrıca bir avantajdır.

Acilen Ellek Belediye başkanı Recep Soy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Osmaniye'yi ziyareti esnasında bir dosya hazırlananrak ve bu dosya kendisine ya da sekreterine ulaştırılmalıdır. Bu iş de birinci derecede Belediye Başkanına düşüyor.

Bizler Ellekli vatandaşlar olarak birlik olarak her zaman başkanın yanında olacağımızı buradan sizin kanalınızla ikrar ediyourum. Biz Ellek ya da Osmaniye olarak hep birlikte olursak sadece Ellek değil tüm Osmaniye'nin sorunlarını merkez Ankara da çözmek için elimiz daha güçlü olacaktır.

Öteyandan, Ellek Haberin sorularını cevaplayan Mustafa Gökçe, şöyle devam etti "Önümüzdeki referandumu fırsat bilerek hep birlikte birlik olarak gelen siyasilere dertlerimizi anlatmalıyız. Bundan sonra ne belediyeler, ne de vekillerin oturması yok, herkes var gücü ile çalışmalılar ve bizlerde vatandaşlar olarak onların arkasında olduğumuzu hep birlikte göstermeliyiz" dedi.

Ayrıca, yakında kendilerininda bu birlikteliği önce fertten daha sonrada aileden diyerek yola çıkarak ve şu an aile şuuramızın ikincisini Allah nasip ederse yakında yapacağız"dedi.

Blirlik olma düşüncemiz önce kafalarda başlamalıdır diyen Gökçe, bizler konuştuklarımızla örnek olursak arkası gelir dedi.

Son Guncelleme: 23 Subat 2017 02:54
  • Ziyaret: 6505
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 12
  • 12 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.