Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belediye bölgeye acilen kamera sistemi takmalı

25 February 2017 08:51 Kategori Güncel Haberler
Osmaniye'e bağlı Ellek kasabasında bir gün geçmiyor ki, bir eve bir hırsız girmesin. Vatandaş panik halinde. Daha ne bekliyorsunuz..
Ellek kasabasında yaşayanların bir kısmının evi, Gaziantep - Osmaniye otobanına yakın oturmaktadır. Genel de hırsızlıkı olayı otobana yakın kısımlarda olmaktadır. Hırsız bir çok eve girdiği iddia edilmektedir.

En son olarak Fahri Coşkun adlı vatandaşın evine kapısını kırarak giren hırsızlar evin içini darmadağın etmiştir.
Hırsızla karşı karşıya gelinmemesi büyük bir kazayı önlemiştir. Vatandaşlar dayanılmaz olan bu durumu panik haline dönüştürmüştür. Çocukların artık yan odaya dahi gidemeyecke duruma geldiği söylenmektedir.

Ellek Haber'i arayan vatandaşlar, acilen Ellek belediyesi kasabanın çevresine kamera sistemi taktırmalıdır. Hatta mahalle aralarınada kamera takılmalıdır dediler. Ya da belediyede çalışan bir sürü insan var nöbet tuttusun ama muhakkak bir şeyler yapsın bu işin sonu iyiye gitmiyor dediler.

Ellek Haber olarak, Ellek kasabasında yaşayan kanaat önderlerinden Nurettin Mart, yaptığı açıklamada; " Hırsızlık günlerdir devam ediyor ama neden üzerine gidilmiyor anlamıyorum. Lafla olmaz bunlar. Belediye acilen kasabanın etrafına kamera sistemi kurmalı.. Biz şu an mahalle olark nöbet tutmaya başladık. Sabaha kadar nöbet tutuyoruz. Biz bunları yapıyorsan bizi yönetenlerin işi ne o zaman..."dedi.

Son Guncelleme: 25 Subat 2017 08:51
  • Ziyaret: 8583
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.