Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belediyemiz Çok Güzel Çalışıyor

21 November 2015 09:19 Kategori Güncel Haberler
Ellek Kasabasında vatandaşlar Ellek belediyesinin yaptığı hizmetleri yakından takip ediyorlar. Bu konuda "Ellek Haber" muhabirine açıklama yapan Durdu Ceren şunları söyledi;" Belediye Başkanımız Recep Soy göreve geldi geleli boş durmuyor. Bir şeyler yapma gayreti içerisinde...Biz yapılanlara hayran kalıyoruz. Ana yolu çok güzel bir şekilde yapılarak tamamlandı. Hiç bir kimse " Belediye Başkanı bir şey yapmıyor veya yapamıyor" gibi eleştiri yapmadı. Bugünlerde Peçenek yolunu yaptı. Yolun üzerindeki köprünün genişletilmesi yapılıyor.

 Bunun yanında Aydınlı mahallesinin beklediği yol yapım çalışmalarını yapılıyor. Bu hizmetler yapıldıktan sonra Dağ yolları ve ova yollarının yapılacağı belirtiliyor. Bizim bildiğimiz ve duyduğumuz bunlardan ibarettir"diyerek sözlerini tamamladı.
Son Guncelleme: 21 Kasim 2015 09:19
  • Ziyaret: 1612
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.