Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Belediyenin Çalışmalarını Yakından Takip Ediyoruz

01 April 2015 22:29 Kategori Sokağın Nabzı
Belediyenin Çalışmalarını Yakından Takip Ediyoruz


Ellek kasabasında vatandaşlar Ellek belediyesinin çalışmalarını değerlendiriyor. Birçok vatandaşın bir araya geldiği zaman konuşulan konun en önemlisi belediyenin çalışmaları olduğu belirtiliyor. 

Bu konuda"Ellek Haber" muhabiri vatandaşların görüşünü almaya devam ediyor. Bu konuda açıklama yapan ALİ ONUŞ şunları söyledi;Ben Çıraz mahallesinde ikamet ediyorum. Bu bölgeden geçen yolun yapılacağını biliyorum. Ancak başkanın dediği gibi ilk önce ana yolun yapımıdır. Ondan sonra yol yapımı bu alanlara kaydırılacaktır. Bizim mahalle yolunun yapılması da bizi çok mutlu eder. Sadece bizim mahalle değil diğer mahalle aralarındaki yollarında yapılması çok güzel olur. 

Bunun yanında kanalizasyon projesinin de uygulamaya geçilerek acilen yapılmasını umuyorum. Çünkü; yaz aylarında dereye akan kanalizasyonlar sivrisineklere davetiye çıkarıyor. Bu durumdan mahalleli olarak çok rahatsız oluyoruz. 

Kanalizasyon ve dere ıslahı yapıldıktan sonra bu yerlerde sorun kalmayacaktır.Ayrıca bölgemizde 112 Acil Servis ünitesinin kurulacağını duyduk. Bu durumda faaliyete geçerse mutluluğumuz bir kat daha artacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 01 Nisan 2015 22:29
  • Ziyaret: 3967
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.