Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ben Öncelikle Bu Yemeğin Düzenlenmesine Sebep Olanlara Ellek Kasabası Adına Teşekkür Ederim

30 July 2014 09:38 Kategori Politika

Elsiyad'a Teşekkürler

Ellek kasabasında ELSİYAD tarafından verilen iftar yemeğine Ellek'li vatandaşlardan büyük ilgi geldi ve bu yemeği düzenlenmesin de büyük rol oynayan ELSİYAD üyelerine teşekkürlerini sundular.Yemek başlamadan önce ilahiler, semazenler ve ozanlar çeşitli gösterilerde bulunarak yemeğe ayrı bir renk kattı. Beldemizde sıralamaya giren öğrencilere, şehit ailelerine, gazilere ve hayatını trafik kazasında kaybeden Zeynel KAPLAN adına plaketler verildi. Bu konuyla ilgili ELLEK HABER'de söz alan Fazlı SİYAH şunları söyledi;

"Ben öncelikle bu yemeğin düzenlenmesine sebep olanlara ellek kasabası adına teşekkür ederim. Uzun zamandan beri ellek de insanlar bu şekilde bir araya gelemiyordu bu yemek sayesinde ellek bir çatı altında toplanarak sunulan sosyal faaliyetlere ne kadar ilgisinin olduğunu da göstermiş oldu. Ramazan ayının son günlerinde verilen bu yemeğe çok teşekkür ederim.Diğer bir husus kasabamın mübarek RAMAZAN BAYRAMI'nı kutlayarak hayırlara vesile olmasını cenab-ı hakdan niyaz ederim."diyerek sözlerine son verdi.

Son Guncelleme: 30 Temmuz 2014 09:38
  • Ziyaret: 5132
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.