Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Benim canım İstanbulda yanıyorsa, bunu yapan devletlerin merkezinde de yanmalı

13 December 2016 19:21 Kategori Politika
Dünya Times ve Ellek Haber Genel Yayın yönetmeni Abdulvahap Filiz, geçtiğimiz günlerde İstanbul Beşiktaş da meydana gelen patlamadan sonra tüm Türkiye tek vücut olarak birlik mesajı vermiştir. Abdulvahap Filiz yapmış olduğu açıklamada; " Benim canım İstanbul da yanıyorsa, bu terörizmi bu millete reva gören devletlerin merkezinde de yanmalı. Aynı ile bunlara karşı harakete geçilmediği müddetçe bu terörün önü hiç bir zaman alınamaz" dedi.

Ayrıca, bir zamanlar Asalaya karşı nasıl bir yöntem takip edilerek yok edildi ise şimdide aynısı yapılarak bunların kökü kazınmalıdır. Nasıl ki, içimizden hainleri tespit ederek, onları bizlere karşı yetiştiren bu devletlere karşı aynısı ile kendi içlerinde bizlerde yetiştimeliyiz.

İstanbul da yapılan patlama esnasında aynı anda Mısır'da, Yemen'de, Somali'de ve Nijerya'da bombalar patladı. Tüm bu ülkelerin hepsi Müslüman ülkeler. Bunların hepsi kurtarıcı olarak Türkiye'yi bekliyorlar. Gidin Arap ülkelerine, gidin Afrika ülkelerine sorun onlara, bu terör olaylarından nasıl kurtulacaksınız?

İnanın bana size verecekleri tek cevap var, "Bizi kurtaracak olanlar Osmanlının torunları, Türkiye bizi kurtaracaklar" diye size cevap vereceklerdir.

Ey evlad-ı Osmanın torunları, sizler tembellik gösteremezsiniz, uyuşukluk gösteremezsiniz. Allah(c.c) diyor ki; "Gevşemeyin, üzülmeyin, inanıyorsanız mutlaka üstünsünüz"(ayet)


Son Guncelleme: 13 Aralik 2016 19:21
  • Ziyaret: 5068
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 5
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.