Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Berber İbo da İncirden Düştü

07 September 2013 06:11 Kategori Yerel Haber

Ellek’te bir vatandaş daha incirden düşerek ayağını kırdı.

 

Ellek’in sevilen simalarından Berber İbo olarak da bilinen İbrahim Özkan incir yemek için çıktığı incir ağacında bastığı dalın kırılması sonucu ağaçtan düştü

Olay yerine çağrılan 112 ambulans ile Düziçi Devlet hastanesine kaldırılan Özkan’ın kırık ayağı alçıya alınırken vücudunun yaralanan çeşitli yerleri de tedavi edildi.

Yaklaşık bir ay boyunca hastanede tedavi görecek olan Özkan” Bu sene pek incir yiyememiştim. İncir ağacına incir toplamak için çıktım. Bir dalın ucunda birkaç incir vardı, ucuna doğru gidince nasıl oldu anlamadım bir anda kendimi 5 metre aşağıda yerde buldum. Dal çürükmüş ağırlığımı kaldırmadı. Verilmiş sadakam varmış daha kötü de olabilirdim. Yaklaşık bir aydır sahalardan uzaklaştım. İşimi gezip dolaşmayı da özeledim. Birda incir mi, töbe” dedi.

Bizler Ellek Haber olarak,  Berber İbo’ya geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz.


Son Guncelleme: 07 Eylul 2013 06:11
  • Ziyaret: 7516
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 2 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.