Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bilgilerimizi Gelecek Kuşaklara Aktaralım...

02 November 2014 21:28 Kategori Ellek Dün ve Bugün

Bilgilerimizi Gelecek Kuşaklara Aktaralım...

"Ellek Haber" muhabirimiz Ellek beldesinde yaşayan kabinelerin nereden geldiklerini araştırmaya devam ediyor. Bu konuda sitemize açıklamalarda bulunmak isteyen vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz.Sitemize bu konuda açıklamalarda bulunan Mehmet Yıldız kendi kabinesi ile ilgili bildiklerini bizimle paylaştı. 

Mehmet bey Yıldız kabinesi ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; "Bizim atalarımızdan bize anlatılanlara göre; Yıldızlar kabinesi Kürtkızıloğulları olarak bilinir. Bu bilgiye göre biz Yıldızlar kabinesinin ataları Islahiye'nin Sulu Mağara köyünden geldiği rivayet edilir" dedi. Biz "Ellek Haber" sitesi olarak bu şekilde bilgi vermek isteyen vatandaşlarla bir araya gelmek istediğimizi herkesin bilmesini istiyoruz. Yeter ki; bizi arayın...
Son Guncelleme: 02 Kasim 2014 21:28
  • Ziyaret: 6266
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 3
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.