Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bir Anne'nin Belediye Başkanından İstekleri

07 July 2013 22:22 Kategori Yerel Haber

Annelik duygusu ve sevecenliği, Emine Filiz'e bazı adımlar atması gerekliliğini hatırlattı. Yıllarca evinin yanı başında yaşananları "Ellek Haber" vasıtasıyla yetkililere bildirmeyi uygun buldu. 

 

 Biz yukarı Ellek beldesi, merkez mahallesinde  yaşayan insanlarız. Belediyemiz bizim sorularımızla hiç ilgilenmedi. Benim evim Kuyubaşı ,Turgut Özal caddesi kavşağındadır. Burada şuan görüntülerde olduğu gibi tırların kasaları buraları kapatıyor. Kazalara meydan hazırlıyor. Bunları belde girişlerindeki geniş yerlere koymaları için uyardık. Fakat bir sonuç alamadık. Mahallemizin en sıkıntılı yeri bu dört yol kavşağıdır.

 

Burası çok işlek bir bölgedir. Belediyeden buraya yolcular için bekleme yerleri yapmasını istiyoruz. Kışın halkımız araba beklerken yağmur altlarında ıslanıyorlar. Yağmurdan kaçarak evimin altına sığınıyorlar. Yazın ise yaşlı olanlar; ayakta duramıyorlar, benim evime gelip sandalye istiyorlar. Belediyemizin imkanlarının olduğunu biliyoruz. Bu işe el atmalarını bekliyoruz.

 

Ayrıca mahallemizde yeteri kadar çöp kovası mevcut değil. Halk bu sıkıntıdan dolayı çöpleri dereye atanlar bile oluyor. Derelerimiz çok bakımsız olduğundan sinekler ve pis koku oldukça bizi rahatsız ediyor. Yollarımızın yıpranan yerlerini bizler kendi imkanlarımızla toprakla kapatmaya çalıştık. Belediye başkanımızın ve yetkililer bu sorunlara eğilmesini  bir vatandaş olarak bekliyoruz.

Son Guncelleme: 07 Temmuz 2013 22:22
  • Ziyaret: 5921
  • (Suanki Oy 4.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 6
  • 6 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.