Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bir Milletvekili de Neden buradan seçilmesin?

21 August 2014 20:50 Kategori Güncel Haberler

"Ellek Haber" muhabiri Ellek Beldesinde farklı yüzler aramaya devam ediyor. Bu kişilerden biri olan Oğuz Erdem ziyaret amacı ile Ellek beldesine ilk defa gelmiştir. Oğuz beye Ellek beldesi ile ilgili sorular sorduk.

Oğuz bey Ellek Beldesi hakkında neler düşünüyorsunuz?

Ben ilk defa Ellek Beldesine geldim. Bu yerin ismini Osmaniye ilinde oturduğum için çok duyuyordum. Kısmet bu güne nasipmiş. Ellek beldesi çok güzel bir yer. İnsanları da o kadar içten ve sıcaklar. Bu belde Osmaniye ilinin en büyük beldesi olduğunu biliyorum. Ama bu kadar büyük bir yerin gelişmişliği yeteri kadar değil. Acaba neden gelişmedi? diye düşünüyor insan. Buradan önümüzdeki milletvekili seçiminde neden bir milletvekili adayı çıkmıyor. Bu kadar güç varken neden buna başvurulmuyor. Umarım buradan bir milletvekili adayı çıkar.

Son Guncelleme: 21 Agustos 2014 20:50
  • Ziyaret: 2158
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.