Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bir belediye ne işe yarar, bunu sormak istiyorum?

05 December 2013 00:28 Kategori Yerel Haber

 

Burası Köy Değil, Bir Belde

 

Ellek Beldesi vatandaşlarından Halil İncimet yaşadıkları bölgedeki sıkıntıları "Ellek Haber"'e anlattı.

 

 

1956 yılın da Ellek Beldesinde dünyaya geldim. Şuan Çıraz mahallesinde ikamet ediyorum. Benim arazime çocuklarım evlerini yaptılar. Buraya araç gidecek bir yolumuz bulunmamaktadır. Evlerin arasından yaya olarak evlerimize gitmeye çalışıyoruz. Bu arazi imar bölgesinde olduğu için ev yaptığımızda elektriğini, suyunu yetkili kurumlardan izin alarak çektik.

 

Bizim şuan tek sorunumuz, imarlı yer olmasına karşın yolumuzun yapılmamasıdır. Biz bir belediyesi olan bir bölgede yaşıyoruz. Bir belediye ne işe yarar? bunu sormak istiyorum.

 

Kaçak inşaat yapmadım her şey kanunlara uygun şekilde yapıldı. Yaklaşık 10 yıldır bu sorunla uğraşıyorum. Her yere sözlü ve yazılı olarak başvurdum. Bir yol için her şeyi denedim. Benim bu sıkıntımı belediye yetkilileri, hatta kaymakam bey bile biliyor. Artık bıktım! nereye gideceğimi bilmiyorum. Yetkililere sesleniyorum; bu sorunumuzu "Allah Rızası İçin çözün" diyorum.



Son Guncelleme: 05 Aralik 2013 00:28
  • Ziyaret: 5826
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 1
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.