Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bir gurbetçimiz daha salı günü Irak'dan dönüyor

16 October 2012 16:55 Kategori Yerel Haber

Ekmek parası kazanmak için gittiği Irak’dan Salı günü yurda döneceğini söyleyen İsmail Filiz, ellekhaber.com’a yapmış olduğu açıklamada; "Burada sanki açık hava hapsanesindeyiz, bazan bomba sesleri duyoruz ama, bizim dış dünya ile her hangi bir bağlantımız yok. Biz sadece işimize bakıyoruz. Memleketi çok özledim. Ne yapalım ekmek parası kazanmak için, bu gurbet ellere geldik. Şayet belediyemiz ya da her hangi bir özel kuruluş bizlere iş imkanı sağlamış olsalardı buralarda ne işimiz vardı”dedi.

Öteyandan, sadece kendisinin olmadığını bazı ellek’li vatandaşlarında, başka ülkelerde çalıştıklarını söyleyen Filiz;” Bazı Ellek’li arkadaşlar şu anda yurt dışında aynen benim gibi, mesela Cezayir’de olan var, Irak’da olan var, Libya’da olanlar var…Herkes buldukları iş imkanlarını değerlendirmekteler. Şayet bu güne kadar kendi kasabamızda iş imkanları oluşmuş olsaydı, baksana önceki başkanlar dahi, Ellek kasabasının ilçe olmaması için engel olmuşlar. Bu tür haberleri "ellekhaber.com” dan sürekli okuyoruz ve inanın çok üzülüyoruz. Onlar yapmamış madem, o halde neden şu andaki başkan yapmıyor birşeyler”dedi.

Son Guncelleme: 16 Ekim 2012 16:55
  • Ziyaret: 8729
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.