Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Biz tamamen kalite odaklı çalışıyoruz

18 November 2013 23:22 Kategori Düziçi Haberleri

Bizi Seçen Pişman Olmaz. Kalite Ana Hedefimizdir.

 

Düziçi ilçesinde çeyrek asırdan bu yana hizmet veren işletmemiz, kuruyemiş sektöründe ilçe halkına hizmet etmeye devam ediyor. "Düziçi Times" olarak sektördeki değişimi ve gelişimiErhan Bindebir'e sorduk.

 

Erhan Bey sizi kısaca tanıyabilir miyiz?

 

1970 yılında Düziçi ilçesinde dünyaya geldim. İlk, Orta, Lise eğitimimi ilçede tamamladım. Hayatımızı kuruyemiş işi ve özel okullara taşımacılık yaparak geçimimizi sağlıyoruz. Gençlik çağımda babamın kurduğu kuruyemiş dükkanın da çalıştım. Bu zamana kadar bu sektörde ilerlemeye çalışıyorum.

 

Düziçi ilçesinde, kuruyemiş işi yapmak sizi tatmin ediyor mu?

 

BabamAbdulkadir Bindebir 1981 yılında kuruyemişdükkanı açtı. İşimiz Düziçi ilçesinde çabuk tutuldu. Kısa sürede işimizi geliştirdik.Babamın gösterdiği hassasiyette işimizi yapmaya özen gösterdik. Bizler onun ışığında halen hizmet vermeye devam ediyoruz. Kuruyemiş sektörünü Düziçi ilçesinetaşıyan, ilk tanıştıran ve getiren firma bizizdiye biliyorum. Sektör bizi bugüne kadar taşıdı ve geçindirdi.

 

Kuruyemiş işinde sizi sıkıntıya sokan durumlar nelerdir?

 

Biz tamamenkalite odaklı çalışıyoruz. İşimizde hammadde ihtiyacımızı güvendiğimiz ve bildiğimiz yerlerden temin ediyoruz. Piyasada bu sektördehileye başvuranlarvar. Bu kişiler bizim de zarar görmemize neden oluyor. Vatandaşın içinde kuşkular oluşabiliyor. Genel dehileye başvuran işletmeler ayakta duramıyorlar. Şöyle düşündüğünüz zaman,yıllarca ayakta durmamızın bir sebebi var. Halkımız bizi tanıyor ve güveniyor.İşimizi temiz yapmaya özen gösteriyoruz. Mallarımızı kendimiz imal ediyoruz.İnsan sağlığına zarar verecek hiç bir katkı maddesi kullanmıyoruz. Ham maddeleri üretilen yerlerden birinci el olarak alıyoruz.Piyasada satılan ucuz ürünlere kanmayınız. Ucuz ürünler kaliteden ve lezzetten uzaktır. Sağlığımıza zarar verme olasılığı mevcuttur.İşimizde kalite önceliğimizdir.

 

Halkımıza neler tavsiye etmek istersiniz?

 

Günümüzde bazı insanlar çok para kazanma uğruna hilelere başvurabilirler. Bu sebepten halkımıza; güvendiğiniz yerlerden alış veriş yapmalarını tavsiye ediyorum. Biz kaliteye önem veriyoruz. Sattığımız ürünleri de kaliteli yapıyoruz. Vatandaşlarımızın bize güvenmelerine ve aldıkları ürünleri gönül rahatlığı ile kullanmalarını umuyoruz.Hiç bir yerde bulunmayan lezzeti, biz de bulabileceklerini söylüyorum.

 

 

Ürünler Kendi İmalatımızdır.

 

Bize Güvenebilirsiniz

Gönül Rahatlığı ile Kullanabilirsiniz

Kahve Lezzetimiz Bir Başkadır.

Erhan Bindebir

TEL:05321633303

 

ADRES: Refik Cesur Bulvarı İş bankası Civarı DÜZİÇİ



Son Guncelleme: 18 Kasim 2013 23:22
  • Ziyaret: 5242
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.