Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bizim Mahalleye de Park İstiyoruz

18 December 2013 22:42 Kategori Yerel Haber

Ellek Haber" belde içerinde yapılan çocuk parkının değerlendirilmesini orada yaşayan vatandaşlara sordu. Muhabirimizin sorularına Hüseyin Ellek cevap verdi.

 

Hüseyin Ellek yapılan bu park ile ilgili düşünceleriniz nelerdir?

 

Bu hizmet bizim açımızdan belediyenin yaptığı çok güzel bir icraat olduğunu söyleyebilirim. Bu parkın yapılmasını, çok daha önceden isterdik. Çok geç yapıldığını söylemek istiyorum. Ben kendi çocukluğumda bu hizmetti göremedim,ama çok şükür geç de olsa çocuklarım gördü.Şuan parkımızın çok eksiği var, ancak ilerleyen günlerde bunlarında giderileceğini düşünüyorum.

 

Parkın etrafının, zeminin ve oturma banklarının konularak gerçek park görüntüsünün oluşmasını umuyoruz. Benim çocuklar salıncaklara binip kaykaylarda kayarak doyasıya oynadılar.Bizim oturacağımız bir yer daha yapılmadı. Diğer eksik hizmetlerinde çok geçmeden yapılacağına da inanıyorum. Burası sadece çocuklar için değil, anne ve babalarında oturup hava alacağı yerlerdir.

 

Her türlü bakımı yapılırsa, herkes için vazgeçilmez bir mekan olacağını düşünüyorum. Bu park gibi ortaoba merkez mahallesinin de ihtiyacı var. Oraya da park yapılmasını umuyoruz ve yetkililere bu konuda sesleniyoruz.


Son Guncelleme: 18 Aralik 2013 22:42
  • Ziyaret: 5247
  • (Suanki Oy 4.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.