Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bölgedeki girişimciler mali yönden destekleniyor

12 February 2014 22:24 Kategori Ekonomi
Mali Destek Proğramı

"Düziçi Times" Bu akşam DÜGİAD ve DOĞAKA( Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı) tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Toplantıya özelikle Düziçi İlçesinde faaliyet gösteren esnaflar katıldı. Toplantıda söz alan DOĞAKA temsilcisi amaçlarının bölgedeki girişimcileri mali yönden desteklemek olduğunu söyledi.

 Bunu yaparken istenilen kriterlere uyulmasıdır. proje kapsamında başvurabilecek bölgeler belirlenmiştir. Osmaniye için; Bahçe, Hasanbeyli, Toprakkale, ve Sumbas ilçeleri proje kapsamındadır. Buralardan yapılacak proje başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Toplantıya katılan Düziçi esnafı, neden kendilerinin bu gruba dahil edilmediğini sordular. Bu programın amacı; gelişmişliğin geri kaldığı bölgelere uygulanacağını dile getirdi.
Son Guncelleme: 12 Subat 2014 22:24
  • Ziyaret: 4674
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.