Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bölgemizde İkinci Mahsul Yok

05 July 2014 10:28 Kategori Yerel Haber
Bu sene mevsim ortalamasına göre kurak giderek ekinlerin ve bazı meyve ağaçlarının verimsiz kalması ayrıca barajlarda ki su ortalamasının düşük olması sonucu su kaynaklarının yetersiz kaldığı için ikinci mahsulün bölgede ekilmediğini savunan Hacı Gökçe, çiftçinin ne kadar mağdur olduğunu bildirdi. Bütün bölgede ki arazilerin çoğunluğu boş kalarak çiftçinin bu seneki zararının %70 geçtiğini söyleyen Hacı Gökçe sözlerine şöyle devam etti;

'' Bu sene çiftçi tamamen zararda kaldı. Allah'tan gelen kuraklığın sonucu çiftçiler mağdur olsa da bu duruma devletin el atması gerekirdi. Ama görülen o ki yardım almayan vatandaş birinci mahsul da zararlı olduğu için ikinci mahsulü de ekmedi. Bölgemizinde böylelikle hemen hemen bütün araziler boş olduğunu görerek,Allah çiftçilere yardım etsin diyorum''dedi.

Kaynak: Ellekposta.com
Son Guncelleme: 05 Temmuz 2014 10:28
  • Ziyaret: 4937
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.