Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bölgeyi Ayağa Kaldıracak Bir Çok Projemiz Var

27 February 2015 21:55 Kategori Osmaniye Haberleri
Göreve geldiği zaman bölge ilgili projeleri"Düziçi Times"'e açıklayan Osmaniye Saadet Partisi Milletvekil Aday Adayı Mehmet İĞDİ şu açıklamalarda bulundu;"Kimse bizi ciddiye almayabilir. Ancak biz çekirdekten yetişme siyasetçiler olarak vatandaşlarımızın istediği hizmetleri çok iyi biliyoruz. Yalnız bu konuda bize güvenmelerini diliyorum.

Projelerimizden bazılarını söylemek istiyorum;Saadet Partisi kurucusu Rahmetli Erbakan hocamız memura maaşlarda en büyük zam verdiğini hatırlayalım. Kimse buna inanmıyordu. Ama yapıldı. Ben de verdiğimiz sözlerin hepsini yapacağımı söylemek istiyorum. Yapamayacağım sözü asla vermem.Benim ilk önce bölgede işsizliğin önüne geçmek için büyük bir fabrika kurulmasını sağlamak.

Sadece bu Düziçi ilçesi ile sınırlı değil bütün Osmaniye ilçelerinde kapsayan bir projedir. Diğer üzerinde durulması gereken ilçelerimizde eğitim öğretim veren okulların fakülte düzeyine kadar çıkarmaktır.

Herkesin üzerinde fazla durmadığı noktaların başında ise; Kahramanmaraş, Kayseri illeri ile ilçelerimizin bağlantı yollarını yaparak ilçemizin dışarı açılımını sağlamak.

Bu saydığımız noktalar inanıyorum ki; bölgeyi geliştirecektir. Bu yapabileceğimiz projelerden bazılarıdır. Seçildikten sonra daha büyük projeleri de uygulayacağız" dedi.

Kaynak: Duzicitimes.com

Son Guncelleme: 27 Subat 2015 21:55
  • Ziyaret: 4678
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.