Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bozuk Yollar Tekrar Yapılıyor

21 December 2015 13:24 Kategori Sokağın Nabzı



Ellek Kasabasında Ellek Belediyesi tarafından yollardaki bozuk alanlarda tekrar çalışmalar yapılıyor. Bu konuda "Ellek Haber" muhabiri bu çalışmayı yerinde inceledi. Buradaki çalışmaları yerinde izleyen Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'a çalışmalar hakkında soru sorduk. "Ellek Haber"e çalışmalar hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

 Başkan;" Kasabamızın ana yollarında bazı yerlerde yıpranmalar oluşmuştur. Bu bozuk yerlerin çok daha fazla büyümemesi için tekrar yapımına başladık. Bu sıkıntıya sebep olan nedenlerin önüne geçmek için bazı önlemler aldık. Yapılan yolun kenarındaki kanalları büyüterek suyun birikmesini engelledik. Kasabamızın bu gibi sorunlu yerlerinde aynı çalışmaları yürüterek önlemleri artıracağız" dedi.

Son Guncelleme: 21 Aralik 2015 13:24
  • Ziyaret: 4111
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.