Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bu Nimetlerden Yararlanmalıyız

21 November 2015 09:16 Kategori Güncel Haberler
Düziçi ilçesinde Düziçi Kaymakamlığı tarafından organize edilen İl Özel idare ve İl tarım müdürlüğü kapsamında Düziçi Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün katkıları ile yapılan ceviz fidanı dağıtım kampanyası vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. 

Yeni açılan Pazartesi Pazarında yapılan bu kampanyada vatandaşlarla bir araya gelen İlçe Kaymakamı ve kaymakamlık müdürleri, okul müdürleri, bölge belediye başkanlarından Ellek Belediye Başkanı Recep Soy'un katıldığı törende Düziçi kaymakamı Mustafa Koç ve siyasi parti temsilcileri gelen vatandaşlara ceviz fidanları tek tek dağıtıldı.

Törende bölge çiftçilerine toplam 7500 adet ceviz fidanı dağıtıldı. Bu proje bölgede ceviz yetiştiriciliğini artırarak bu nimetten yeteri kadar yararlanmak için yapılan bir uygulama olduğu yetkililer tarafından belirtildi.
Son Guncelleme: 21 Kasim 2015 09:16
  • Ziyaret: 1925
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.