Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bu yıl İnşaat Fuar'ının Gözdesi Mayem Group oldu

02 May 2013 07:12 Kategori Dünya

Mayem Group Genel müdür Cengiz Yılmaz, dunyatimes’a vermiş olduğu kısa demecinde, bu yıl ki, Tüyap’da gerçekleşen İnşaat Fuar’ını çok faydalı geçtiğini söyledi. Beklentilerinin üzerine çıktığını, bir avantajı beraberinde getirdiğini söyledi.

Mayem olsarak fuar şuanda nasıl geçiyor. Onun hakkında bize bilgi verirmisiniz ?

Mayem Grup olarak fuar oldukça iyi geçiyor. Şundan dolayı bir hedefimiz var yani fuara niye katıldık ne elde etmek istiyoruz diye bir hedefimiz var. Bu hedef şu idi birincisi Avrupa’dan gelen bir müşteri ağıyla ilgili bir beklentimiz vardır. Ne elde ettik Fransa’dan Danimarka’dan Belçika’dan Hollanda’dan son olarak da Portekiz’den önemli görüşmelerimiz oldu aynı zamanda kuzey güney ve doğu Afrika kısmından gelen bir müşteri grubu vardı. Bunlarla da bir takım görüşmelerimiz oldu çünkü Irak’ta bir şirketimizi kuruyoruz şuanda Irak Erbil merkezli yeni bir şirketimizi kuruyoruz. Şirketimizin adı da Dakar Company diye onaylandı tescillendi bu hafta onu da bitiriyoruz. O Irak’tan, Irak bölgesinden Afrika’ya açılmayı hedefliyoruz. Mısır’dan gelen çok ciddi talepler var Libya’da zaten müşterilimiz var. Tamamı geldi yeni bir sürüm yeni yapılanla ilgili Libya’dan gelen var.


Peki bu fuarda Mayem olarak aradığınızı bulabildiniz mi ?

Bizce aradığımızı bulduk memnunuz birde gelen ziyaretçilerin tamamı alım gücü olan alımı olan projesi olan Mütahit olan bir kitle geldiği için çok verimli geçti ileriye dönük zaten 5 tane hedefimiz vardı. Bunları yakaladık biri Avrupalı müşteri idi. 2. Faaliyet gösterdiğimiz hafta bölgesi olan müşteri bölgesi idi… 3. Bizim tedarikçilerimiz yani kumaş tedarik ettiğimiz firmalarla aynı yerde bulunuyoruz. Yani Avrupa’da mal tedarik ettiğimiz sistem firmalarımızla aynı aynı Holde bulunduğumuz için onunda çok büyük desteğini gördük. Birde tedarik zincirimizin içerisinde bulunan firmalarımızda fuarda bunlarıda ziyaret ettik onlarda bizi ziyaret etti. Tedarik zincirimizde alternatifimizi çoğalttı her türlü ihtiyacımızı cam, levha, vida, hırdavat grubu, iş makineleri burada olduğu için güzel bir etkileşim oldu.


Gayet iyi geçti diyorsunuz

Bizim için hedeflediğimize ulaştık bir başka hedef daha vardı. Yani yeni yetişmiş mimarı grub var. Yeni yetişmiş mimar mühendisler hem şirketlerimiz hem de yaptığımız işlemleri anlatabildik bugüne kadar bizimle çalışmayan çalışamayan ulaşamayan kitleye ulaştık. Bunlar çok ciddi mimarı firmalar ve ülkenin en önemli holdingleri ile bir araya geldik. Her firmanın bize olan algısı bizim onlara olan algımız bir adım daha birbirine yaklaştı bence yarınlar için oldukça iyi ve başarılı fuar oldu diye düşünüyorum

Teşekkür Ediyorum

Rica Ederim




Son Guncelleme: 02 Mayis 2013 07:12
  • Ziyaret: 6760
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.