Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Buraya Gelirken Talebim Olmadı ama Gelince de Çok Memnun Oldum

05 January 2015 18:25 Kategori Düziçi Haberleri
Soru 1: Sizi Kısaca tanıyabilir miyiz?

Ben Düziçi yeni Müftüsü Ramazan Sancak. Yaklaşık 2 ay oldu buraya geleli. Daha önce Afyon Sultandağı ilçesi Müftülüğünde görev yaptım.

Soru 2: İlçemiz hakkında kısa bir değerlendirme yapar mısınız?

Düziçi ilçesini halkıyla, bitki örtüsüyle, iklimiyle güzel buldum. Ben buraya rotasyon dolayısıyla geldim. Buraya gelme konusunda bir talebim veya bir dilekçem yoktu. Fakat buraya gelmiş olmamdan çok memnun oldum. Düziçi halkını çok misafirperver buldum. Dine, Diyanete, Vatana, Millete, Mukaddesata saygılı ve bağlı olduklarını gördüm. Düziçi'nden memnunum insanlarını seviyorum. İnşallah Düziçi halkımıza güzel din hizmetleri vermeye çalışacağız dedi.

Soru 3 : Köyler, Kasabalar Bölgemizdeki vatandaşlara ne tavsiye edersiniz?

Düziçi halkımızın maddi durumlarının Türkiye standartlarının üzerinde olduğunu gördüm. Bu durumun Cenab-ı Allah'ın bu bölge insanına ve bu bölgeye ihsanı ve armağanıdır ve Allah'ın nimetleridir. Nimet ise şükür ister, teşekkür ister. Şükür ve teşekkür ibadetlerle hayır ve hasenatlarla yerine getirilir.

Nimete Şükredildikçe Allah o nimeti çoğaltır. Nimete şükredilmezse o nimetin kadir kıymeti bilinmezse Allah'u Teala o nimeti sahiplerinden giderir diyerek sözlerine son verdi.


Son Guncelleme: 05 Ocak 2015 18:25
  • Ziyaret: 4365
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.