Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Bütün Sorunların Üzerine Cesurca Eğiliyoruz...

24 October 2014 10:13 Kategori Öne Çıkanlar
Bugün "Ellek Haber",  Ellek beldesinde belediye ekipleri tarafından yol genişletme amacıyla yapılan çalışmaları izledi. Çevlik mahallesinde bulunan Ellek Sağlık Ocağı yakınındaki köprünün darlığının yolun genişletilmesine engel olduğunu daha önceki yayınlarımızda belirtmiştik.

 Bugün oradaki çalışmaları Ellek Belediye Başkanı Recep Soy ve Soylar mahalle Muhtarı Sami Siyah birlikte izlediler. Çalışmalar hakkında sitemize bilgi veren Recep Soy şunları söyledi;" Bir bölgenin gelişmişliğini bölgedeki yollar belirler. Bizim belde olarak vatandaşlarımız tarafından en çok şikayet edilen konuların başında gelen yol sorununa artık son vereceğiz. Bütün belde yolları layık olduğu şekilde yapılacaktır. Bu alan dört yol kavşağı olduğundan dolayı buraya bir göbek yapmayı planladık ve bunu gerçekleştirmek içinde çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Bu yol çalışmalarımız bittikten sonra beldemizin ihtiyacı olan diğer hizmetlerinde acilen yapılacağını söylemek istiyorum" dedi.



Son Guncelleme: 24 Ekim 2014 10:13
  • Ziyaret: 4903
  • (Suanki Oy 1.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.