Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Çağı Süleyman Başkanla Yakaladık

15 August 2015 18:34 Kategori Düziçi Haberleri
Atalan beldesi tarihinde bu şekilde beldeye belediye tarafından bir çalışma yapılmadı" gibi yorumlar alan muhabirimiz Atalan belde vatandaşları ile bir araya geldi. Çalışmaları "Düziçi Times"'e değerlendiren belde vatandaşlarından Veli Şahin Şunları söyledi;"Atalan Belediye Başkanımız Süleyman Yıldırım sayesinde yol genişletilerek zemini sağlamlaştırıldı. Herkesin görüp de hayran kalacağı bir yolu beldemize kazandırdı.

Hangi beldede görülmüş üç şeritli bir yol? Bu hizmettin yanında ileri günlerde başlayacak olan kanalizasyon projesi ve derelerin ıslahı da eklendiği zaman beldemiz çağın gereği olan hizmetlere kavuştu diyebilirim. Bunu Atalan halkına yaşatan Süleyman Başkandır. Çalışmalarını gönülden destekliyor başarılarının devamını diliyorum"diyerek çalışmalara tam destek verdi.
Son Guncelleme: 15 Agustos 2015 18:34
  • Ziyaret: 7188
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.