Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Çalışmalarımız Son Hızla Devam Ediyor

03 March 2015 21:58 Kategori Düziçi Haberleri

Düziçi bölgesinde belde belediyelerinin çalışmalarını "Düziçi Times" olarak vatandaşların önüne getiriyoruz. Ellek, Atalan, Böcekli beldelerindeki belediyenin çalışmalarının her karesini "Düziçi Times" muhabiri sitesine taşımaya devam ediyor.

 

Son günlerde çalışmaları ile göz dolduran Böcekli belediyesininBelediye Başkanı Doğan Öztürk'e çalışmaları hakkında sitemize açıklama yapmasını istedik. Bu konuda "Düziçi Times"'e açıklama yapan ÖZTÜRK şunları söyledi;"Düziçi bölgesindeimar sorunu yaşayan tek beldebiziz. Bu durum yapmak istediğimiz bir çok hizmettin önünü tıkıyor. Böcekli beldesinin imar sorununu çözüyoruz. Yakın bir tarihe kadar bu sorun olmaktan çıkacaktır"dedi.

 



Beldemizde alt yapı, kanalizasyon, içme suyu sorunları imar sorunu nedeni ile çözüme kavuşmadı.İleri ki; günlerde bu sorunları bir bir çözeceğiz. Ben mantık olarak;"Ben yapmadan yaptım diyemem, lafta değil icraatımla gündeme gelmeyi yeğlerim". Şuan, beldemizde yol yapım çalışmaları son hızla devam etmektedir.

 

BeldemizeTARIM VE KÖY işleri kooperatifi kurulumu sağlandı. Bunun yanında beldemizde bir ortaokul yapılması gündeme geldi.Bu hizmetti de kısa zaman içerisinde yaparak uygulamaya sokacağız. Bizim beldemize kadar gelen ana yolun yapılmaması bize mal ediliyor.

 

Aynı durum Ellek kasabasında da sorun yaratmaya devam ediyor. Ellek beldesi kendi sınırları içerinde olmayıp Yarbaşı belde sınırları içerisinde olan yolun yapımını sağlıyor.Her yönü ile Ellek beldesine yük teşkil eden yolun Yarbaşı Belediyesi tarafından yapılmaması gibi bizimde beldemize gelen Bostanlar köyünden gelen yolu özel idarenin yapması gerek.

 

Ancak böcekli belediyesi olarak bu yolu sadece biz kullanmıyoruz. Beldemizden birçok köye ulaşım ağı var. Ancak, biz vatandaşlarımızın isteği üzerine bu ana yolu ileri ki zamanlarda parke taş döşemesini de yaparak hizmete sokacağız.

 

Ancak önceliğimiz belde içerisindeki yollarımızda olacaktır. Bu durumdan kesinlikle ödün veremeyiz.Günümüzde muhalefet belediyeleri yeteri kadar kendini gösteremiyor.

 

Bu nedenle vatandaşlarımızın istediği her soruna zamanında ulaşamayabiliriz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Sabırla her şeyin üstesinden geleceğimizi söylemek istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

 



Doğan Öztürk Böcekli Belediye Başkanıpaylaşan: duzicitimes
Son Guncelleme: 03 Mart 2015 21:58
  • Ziyaret: 4879
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.