Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ceren: Ellek Kasabamıza Güzel Hizmetlerde Bulunuluyor

05 February 2016 12:57 Kategori Güncel Haberler

Ellek kasabasında dere ıslahının DSİ tarafından yapılmaya başlaması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 Bu konuda "Ellek Haber" muhabiri vatandaşın görüşlerini aldı. Yapılanları yerinde izleyen vatandaşlardan Veli Ceren şu değerlendirmelerde bulundu;" Kasabamızda güzel şeyler oluyor. Yol, kanalizasyon derken sel tehlikesi saçan derelerdeki çalışmalar bunlara bir örnektir. Fakat benim en çok merak ettiğim konuların başında gelen bu hizmetler AK Belediyesi olduğu zamanlarda neden yapılmadı? diye düşünüyorum. 

Bugün Yarbaşı Belediyesi AK Parti belediyesi ve Ellek Belediyesinden daha fazla ödenek alma imkanına sahip...Ellek belediyesi muhalefet bir belediye imkanların dar olduğunu bir vatandaş olarak tahmin ediyorum. Ama bu kadar olumsuzluklara rağmen Ellek Belediyesi Recep Soy başkanlığında güzel hizmetler sunuyor. "Helal olsun Başkan" sana demekten kendimi alıkoyamıyorum. Şimdi kasabamızın her köşesinde yol yapımı yapılıyor. 

Bugünlerde yılda en az iki defa sel taşkını meydana gelen derelerin ıslah çalışması bana göre geç kalmış bir çalışmadır. İnşallah tez zamanda diğer derelerde de ıslah çalışması ile birlikte kasabamızın kanayan yarası olan Kanalizasyon çalışmaları da tamamlanarak vatandaşlar rahat bir nefes alır. Çalışmaları ile göz dolduran Ellek Belediyesini ve bu çalışmaların sağlanmasını sağlayan Belediye Başkanımız Recep Soy'a "Ellek Haber" aracılığı ile teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
Son Guncelleme: 05 Subat 2016 12:57
  • Ziyaret: 2940
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.