Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Ceren Mermercilik İddialı, Yaptığımız İşin Arkasındayız

11 November 2014 21:21 Kategori Ekonomi

Yaptığımız İşin Arkasındayız...

Ellek beldesinde mermercilik sektöründe faaliyet gösterenCeren mermercilik vatandaşların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ceren mermercilik atölyesinin sahibi Halil Ceren faaliyetleri hakkında "Ellek Haber" sitesine açıklamalarda bulundu

Halil Ceren yaptığı işle ilgili olarak; Beldemiz de mermercilik sektöründe adından söz ettiren bir atölye olarak hizmet veriyoruz. Her türlü mermer işlerinde özenle ve itina göstererek yapıyoruz.

İlk önce işimizi kendimiz beğenmemiz lazım. Bu sloganla hareket ediyoruz.Bize iş yaptıran insanlardan daha şikayet eden olmadı. İşimizi severek ve isteyerek yapıyoruz. Ayrıca en kaliteli malzemeleri kullanarak en güzel işleri çıkarıyoruz. Şuan; mermer döşeme, mutfak tezgahı, mezar, basamaklı merdiven, denizlik gibi ilerimizde hassas ve itina ile işlerimizi yapıyoruz. Müşteri memnuniyeti ana hedefimizdir. İş yaptırmak isteyen vatandaşlar bizi her zaman çekinmeden arayabilirler.


Tel: 0 541 504 52 80
Adres: Ellek beldesi merkez mahalle
Düziçi/Osmaniye







Son Guncelleme: 11 Kasim 2014 21:21
  • Ziyaret: 8948
  • (Suanki Oy 1.5/5 Yildiz) Toplam Oy: 2
  • 2 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.