Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Çiftçiler, verimli bir yıl bekliyoruz

05 March 2016 15:17 Kategori Düziçi Haberleri
Düziçi Çiftçileri Arazilerde.

Düziçi ilçesinde buğday ekili arazilerde büyük bir koşuşturma başladı. Arazilerinde buğday ekili çiftçiler havaların iyi gitmesini fırsat bilen çiftçiler buğday tarlalarına ot zehri sıkmaya başlandı.

Bu koşuşturmayı sitesine taşıyan "Düziçi Times" muhabiri bu çiftçilerle bir araya gelerek faaliyetleri hakkında bilgi aldı. "Düziçi Times"e açıklama yapan arazi sabi Gürsel Soy şunları söyledi;"Ben buğday ekili arazime gübreleme işlemi yaptıktan sonra yabancı otlarla mücadeleye girdik ve bu sorunun önüne geçmek için de buğday ekili arazilerimize ot ilacı sıkıyoruz. İnşallah... Allah'tan herhangi bir olumsuz durum yaşanmaz ise çok güzel bir verim almayı umuyoruz. Hava şartlarının güzel seyretmesi ile genelde bütün buğday ekili arazilerde güzel verim alınacağını söyleyebilirim" diyerek sözlerini tamamladı.

Son Guncelleme: 05 Mart 2016 15:17
  • Ziyaret: 4088
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.