Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Çiftçilik Yok Olmaya Devam Ediyor

13 July 2014 23:18 Kategori Güncel Haberler
Çiftçiye Yardım Eden Yok
Osmaniye bölgesinde ki arazilerin çoğunun boş olarak çiftçiliğin yok oluşunun seyrettiklerini söyleyen ellek vatandaşları, çiftçiye yardım edenin olmadığını söylediler. Bu senin oldukça zararlı olduklarını söyleyerek, çiftçilikten ekmek yediklerini lakin, bunun da giderek azaldıklarını söyleyerek çaresiz kaldıklarını vurguladılar. Bu konu da söz alanMehmet Türkmenoğluşunları söyledi;

'' Ellekte ki arazilerin tamamı boş. Ekilen üç beş tarlada susuz. Çünkü su fiyatları oldukça pahalı. Bu sene zaten çiftçi ektiği ürünün karşılığını alamadı ve bu çiftçi evine nasıl ekmek götürsün. 50 yaşından sonra gidip de dışarıda çalışacak hali yok. Bunun üzerine devlet biraz olsun yardım eli uzatsın.Mazot fiyatları,gübre fiyatları ve çiftçinin borcunun birazını desteklemeyaparak çiftçiye sahip çıksın.

Ayrıca memlekette iş imkanları yok. Bir çok siyasetçi iş imkanı yapacak oldu. Şimdi ise ses soluk yok. Burada iş imkanı sağlayarak vatandaşın ekmek yemesini sağlayan yiğit bu zamana kadar çıkmadı ve çıkmazda. Çünkü devir değişti, herkes kendi menfaatinde''dedi.

Son Guncelleme: 13 Temmuz 2014 23:18
  • Ziyaret: 1815
  • (Suanki Oy 2.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 1 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.