Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Cihan Mobilya Ellek Halkına Hizmet Vermeye Devam Ediyor

05 February 2016 12:28 Kategori Güncel Haberler

Ellek kasabası her alanda olduğu gibi ticari faaliyetlerde de gelişim göstermeye başladı. Sayılı iş alanların olduğu kasabada yeni bir iş yeri daha faaliyette geçti. Cihan Mobilya ve dekorasyon Musacıklar mahallesi mezarlık civarındaki iş yerinde hizmet veriyor.

İşletme sahibi İbrahim gökçe sektöre hızlı bir giriş yaparak uyguladığı fiyat politikası ile adından söz ettirmeye başardı. İbrahim Gökçe kardeşleri ile birlikte Ellek kasabası ve Düziçi ilçesinde mobilya sektöründe hızla yükselmeye başladı. Konu ile ilgili olarak "Ellek Haber" e açıklama yapan İbrahim Gökçe şunları söyledi;" Biz bu iş kolunda iş yapmanın çok zor olduğunun farkındayız. Müşterilerimizin isteği bizim için emirdir. İstenen kalitede şuan mutfak dolabı, yemek odası, yatak odası, genç odası, şifonyer, vestiyer vb. gibi ihtiyaçların yanında mobilya dekorasyonu işini yaparak hizmet ağını genişlettik. Bunun yanında PVC kapı ve pencere sistemleri, duşa kabin, cam balkon, her çeşit alüminyum korkuluk yapıyoruz. 

Kaliteyi uzakta aramayın...Kaliteyi vatandaşın ayağına getirdik. Uyguladığımız fiyat politikası ile piyasada biz de varız... diyoruz. Bizi tercih edenler hem kalite hemde maddi konularda yanılmayacaklar ve bizden vazgeçemeyeceklerdir. İş yerimizi telefonla arayarak veya ziyaret ederek bizden bilgi alabilirler. Biz her zaman tüketicinin yanında yer alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz" diyerek bu sektördeki ürünleri yaptırmak isteyen bütün vatandaşları iş yerine davet etti.

İBRAHİM GÖKÇE
GSM TELEFON; 0 541 860 66 86
Adres; Mimar Sinan Caddesi
Ellek Kasabası


Son Guncelleme: 05 Subat 2016 12:28
  • Ziyaret: 4281
  • (Suanki Oy 3.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.