Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Çöp bidonu yok, etraf sivrisinekten geçilmiyor

21 August 2016 12:02 Kategori Sokağın Nabzı
Ellek kasabasında yaşanan gelişmeleri "Ellek Haber" muhabiri sitesine taşımaya devam ediyor. Kasabada yaşanan gelişmeleri "Ellek Haber" muhabiri vatandaşlara sormaya devam ederek onların düşüncelerini alıyor. Bu konuda bir araya geldiğimiz kasabanın en ileri gelen vatandaşlarından biri olan Kemal Yeşildemir'e çalışmaları değerlendirmesini istedik. 

 Kemal Yeşildemir şöyle konuştu: "Bizim en çok rahatsız olduğumuz bazı konulara da değinmek istiyorum. Belediyenin şuan sivrisinekle yeterli derecede mücadele edilmediğini gösteriyor.  Ancak sıkılan ilaçların hiç bir etkisi olmuyor. Sadece bizi öksürtüyor. İnanın bu mahallerde sivrisineklerden dolayı bir çok kişi cibinlik kullanıyor. 

Bu işi yapanların bu sorunu çözmelerini diliyorum. Diğer bir konuda mahallemizde yeteri kadar çöp kovası yok. 
Çöplerin günlük toplanmasını istiyorum. Mahallemizin en ihtiyaç duyulan yerlerinden olan tek parkımızın da bir görevli tayin edilerek elden geçirilmesini istiyoruz."
Son Guncelleme: 21 Agustos 2016 12:02
  • Ziyaret: 4862
  • (Suanki Oy 5.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.