Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

Cumhurbaşkanı Gül, Osmaniye Milletvekili Önal'ı kabul etti

29 January 2013 21:57 Kategori Osmaniye Haberleri
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Osmaniye AK Parti Milletvekili Dr. Suat Önal’ı makamında kabul etti.

Osmaniye’nin gelişimi ve geleceği ile ilgili bilgiler aktarmak üzere Cumhurbaşkanlığı makamından randevu talebinde bulunduğunu belirten Dr. Suat Önal, "Osmaniye’nin gelişimi ve geleceği ile ilgili bilgiler aktarmak üzere Cumhurbaşkanlığı makamından randevu talebimiz olmuştu. Çok yoğun çalışma mesaisi olmasına rağmen Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, şahsımıza randevu verdiler ve 15 dakikalık bir ziyarette bulunduk.” dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, Osmaniye’nin sanayileşmesinden okullaşmasına bir çok konuda bilgi aktardığını belirten Önal, "Sayın Cumhurbaşkanımız Osmaniye’nin nüfusunu, Organize Sanayi Bölgemizin gelişimini ve şuan ki istihdam durumunu, Üniversitemizin gelişimini ve öğrenci sayısını, Mülki idare ve yerel idarelerin hizmet durumunu hassasiyetle sordular ve bilgi aldılar. Özellikle 5084 sayılı yatırımların ve istihdamın teşviki ile ilgili yasanın Osmaniye’ye ve bölge ekonomisine çok büyük katkılar sağladığını ve OSB yeni gelişme alanına yönelik 6 bin dönümlük yerin tahsisi için gayret ettiğimizi, ayrıca Üniversitemizin de hızlı bir gelişim sergilediğini ifade ettik. Zat-ı Alileri de, 2010 Kasım ayında Osmaniye’ye yapmış oldukları ziyarette daha önceki yıllara göre Osmaniye’nin hızlı bir gelişim kaydettiğini ve bu ziyarette Osmaniyeli hemşerilerimizin göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakalarından dolayı duymuş oldukları memnuniyeti ifade ederek tüm Osmaniyeli hemşerilerimize selam ve sevgilerini ilettiler.” diye konuştu.
osmaniyetimes.com
Son Guncelleme: 29 Ocak 2013 21:57
  • Ziyaret: 6575
  • (Suanki Oy 0.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 0
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.