Bulundugunuz sayfa: Ana Sayfa › Haberler

DSİ Ellek Kasabası'nı unuttu mu?

02 December 2015 09:23 Kategori Sokağın Nabzı

Ellek kasabasının içerisinden geçen DSİ' ye ait sulama kanallarının durumu kasabada yaşayan vatandaşları çileden çıkardı.

Çöp yığınlarının biriktiği kanallar, adeta pislik yuvasına dönüştü. Ellek Haber’in mercek altına aldığı sulama kanallarının durumu hiçte içler acısı gibi görünmüyor. Kasaba halkından Melek Gök, Ellek Haber mikrofonlarına konuştu.

Gök,  "Bu kanal benim evimin yanından geçiyor. Görüldüğü üzere kanalda biriken çöpler ve pisliklerden çok rahatsız oluyoruz. Kanal su ile dolu olduğu zaman çocuklarımız kanala düşüp boğulur diye çok korkuyoruz. Bu kadar insanın yaşadığı bir yerden geçen bu kanalın etrafına neden DSİ, bir korkuluk yapmıyor? Bunun yanında şuan pis koku ve çöplerden çok rahatsız olduk. Şuan bile evlerimizde sivrisinek var bunun nedeni bu kanallarda biriken çöp ve pisliklerdir. Bu kanalın DSİ tarafından acilen temizlenmesini diliyorum" diyerek yetkililerden yardım istedi.


Son Guncelleme: 02 Aralik 2015 09:23
  • Ziyaret: 5121
  • (Suanki Oy 4.0/5 Yildiz) Toplam Oy: 1
  • 0 0
  • Share on Twitter Share on facebook

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Af Medya’ya aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazı sadece “http://www.ellekhaber.com” tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.